Kraj kalendarske godine često koristimo za donošenje odluka o svemu što ćemo raditi drugačije u novoj godini. Te odluke su uglavnom velike, životne, revolucionarne, i (često se uvjerimo do kraja siječnja) nemoguće za realizirati. Prije nego se bacimo na pisanje odluka za novu godinu, odlučili smo se osvrnuti na 2016. godinu i navesti razloge zašto možemo biti zahvalni na godini na isteku..

U travnju smo proslavili prvi rođendan našeg portala! Ovaj poseban događaj smo podijelili i s vama, i primili puno čestitka i poruka podrške s vaše strane. Hvala vam na tome!

 

U 2016. godinu ušli smo s nešto manje od 7000 pratitelja na Facebooku, a završavamo ju s preko 17000. Možemo se samo nadati da je to zbog našeg dobrog rada i autorskih članaka. Hvala vam na tome!

Osim redovnih čitatelja iz susjednih nam država, pratite nas i u nekoliko desetaka svjetskih zemalja! Drago nam je da nas nastavljate čitati i kada napustite granice naše države, iako vjerujemo da je u inozemstvu dostupno mnogo sličnih platformi. Hvala vam na tome!

Istražili smo i za vas sastavili više od dvadeset zanimljivih tema o štitnjači i zdravlju u cijelosti. Ideje dobivamo iz vaših komentara, pitanja, i iskustva stručnog tima u radu s pacijentima. Hvala vam na tome!

Često nam se javljate s pitanjima vezanima uz vlastito zdravstveno stanje, i rado vam pomažemo savjetom ili upućivanjem na naš stručni tim. Komentirajte i javljajte nam se i dalje. Hvala vam na tome!

Početkom svakog mjeseca, u vaš elektronički sandučić stiže nova porcija stručnih i autorskih članaka. Broj pretplatnika na newsletter raste iz mjeseca u mjesec. Hvala vam na tome!

Sredinom mjeseca, u svom elektroničkom sandučiću možete pronaći i akcijske ponude za usluge koje možete iskoristiti u Poliklinici u kojoj radi naš stručni tim. I drago nam je što ih koristite! Hvala vam na tome!

Nismo bili svjesni koliko je bila dobra godina na isteku, dok  nismo sve ovo stavili na papir. Ništa od ovog se ne bi ostvarilo da nije bilo vas, i stoga vam od srca zahvaljujemo. Poučeni iskustvom, planove za 2017. godinu nećemo pisati, najbolji način da vam zahvalimo jest da nastavimo s našim radom i dalje..