Tim stručnjaka koje predvodi dr. Ante Škaro osnovali su portal Štitnjača.com s ciljem informiranja javnosti o štitnoj žlijezdi, problemima i bolestima štitne žlijezde, prevenciji te kirurgiji. Štitnjača.com u vlasništvu je Poliklinike Leptir. Želja nam je podijeliti naše dugogodišnje iskustvo sa Vama.

Ukoliko nam želite poslati upit, kritiku ili rezervirati termin molimo da se javite mailom na info@poliklinika-leptir.hr ili telefonski na +385 1 3014 923.

Poliklinika Leptir s dnevnom bolnicom je zdravstvena ustanova koja je osmišljena i osnovana 2008. godine kao prvi privatni centar u Hrvatskoj specijaliziran za sve medicinske usluge vezane uz štitnu (leptirastu) žlijezdu, u koji je uključen vrhunski tim specijalista endokrinologije, nuklearne medicine, otorinolaringologije, kirurgije i citologije s laboratorijem.

U skladu s razvojem medicine u svijetu te velikim napretkom u liječenju bolesti, Poliklinika Leptir ni u kojem segmentu ne zaostaje za najrenomiranijim inozemnim poliklinikama.

Opremljena je sofisticiranom opremom koja osigurava visok stupanj samostalnosti u dijagnostici, liječenju i praćenju bolesti, te obavljanju i najzahtjevnijih operativnih zahvata kod bolesti štitne žlijezde.

Visoko kvalificiran i uigran tim medicinskih profesionalaca s dugogodišnjim stručnim iskustvom u najzahtjevnijim bolničkim situacijama, te edukacijama i uspjesima u svjetskoj medicini, daje sigurnost svakom bolesniku u pristupu, liječenju, rehabilitaciji i savjetovanju.

Svaki djelatnik Poliklinike prošao je posebnu obuku za rad, te aktivno pridonosi svojim ljudskim karakteristikama i profesionalnim sposobnostima.

Osim spomenute specijalističke obrade, Poliklinika pridaje posebnu pozornost kirurškom liječenju kožnih promjena, ali i komplementarnim djelatnostima poput nutricionizma i psihologije.

Preventivnim djelovanjem i ranim otkrivanjem poremećaja u organizmu, vraća se harmonija u Vaš život.

NAPOMENA

Sav sadržaj portala stitnjaca.com je autorski te kao takav ne dozvoljava daljnju distribuciju, kopiranje i editiranje ukoliko se ne navede izvor i link na izvor. Fotografije korištene na portalu preuzete su sa stranica Pixabay ili Unsplash te odgovaraju njihovoj licenci.

Kontaktiraj nas

[contact-form-7 404 "Not Found"]