Tim stručnjaka koje predvodi dr. Ante Škaro osnovali su portal Štitnjača.com s ciljem informiranja javnosti o štitnoj žlijezdi, problemima i bolestima štitne žlijezde, prevenciji te kirurgiji. Štitnjača.com u vlasništvu je Poliklinike Leptir. Želja nam je podijeliti naše dugogodišnje iskustvo sa Vama.

Ukoliko nam želite poslati upit, kritiku ili rezervirati termin kliknite OVDJE kako biste ispunili kontakt formular ili nas nazovite direktno na  +385 1 3014 923

Poliklinika Leptir s dnevnom bolnicom je zdravstvena ustanova koja je osmišljena i osnovana 2008. godine kao prvi privatni centar u Hrvatskoj specijaliziran za sve medicinske usluge vezane uz štitnu (leptirastu) žlijezdu, u koji je uključen vrhunski tim specijalista endokrinologije, nuklearne medicine, otorinolaringologije, kirurgije i citologije s laboratorijem.

U skladu s razvojem medicine u svijetu te velikim napretkom u liječenju bolesti, Poliklinika Leptir ni u kojem segmentu ne zaostaje za najrenomiranijim inozemnim poliklinikama.

Opremljena je sofisticiranom opremom koja osigurava visok stupanj samostalnosti u dijagnostici, liječenju i praćenju bolesti, te obavljanju i najzahtjevnijih operativnih zahvata kod bolesti štitne žlijezde.

Visoko kvalificiran i uigran tim medicinskih profesionalaca s dugogodišnjim stručnim iskustvom u najzahtjevnijim bolničkim situacijama, te edukacijama i uspjesima u svjetskoj medicini, daje sigurnost svakom bolesniku u pristupu, liječenju, rehabilitaciji i savjetovanju.

Svaki djelatnik Poliklinike prošao je posebnu obuku za rad, te aktivno pridonosi svojim ljudskim karakteristikama i profesionalnim sposobnostima.

Osim spomenute specijalističke obrade, Poliklinika pridaje posebnu pozornost kirurškom liječenju kožnih promjena, ali i komplementarnim djelatnostima poput nutricionizma i psihologije.

Preventivnim djelovanjem i ranim otkrivanjem poremećaja u organizmu, vraća se harmonija u Vaš život.

NAPOMENA

Sav sadržaj portala stitnjaca.com je autorski te kao takav ne dozvoljava daljnju distribuciju, kopiranje i editiranje ukoliko se ne navede izvor i link na izvor. Fotografije korištene na portalu preuzete su Pixabay stranice te odgovaraju njihovoj licenci.

 

Kontaktiraj nas

Vaše ime

Mail adresa

Broj telefona (obavezno)

Naziv upita

Poruka