Stručni tim Poliklinike Leptir, predvođen dr. Antom Škarom, osnovao je zdravstveni portal Štitnjača.com s ciljem informiranja opće javnosti o štitnoj žlijezdi. Od osnutka 2015. godine, podijelili smo s Vama više od 100 tema vezanima uz zdravlje, poremećaje i liječenje štitnjače, kao i druge povezane teme koje, iz dugogodišnjeg iskustva, smatramo važnima prenijeti Vam. Hvala Vam na povjerenju!

Zdravstvena ustanova Poliklinika Leptir osnovana je 2008. godine kao prvi privatni centar u Hrvatskoj specijaliziran za sve medicinske usluge vezane uz štitnu žlijezdu. Pacijentima se pristupa individualno, iz perspektive medicine, nutricionizma i psihologije. Nudimo kompletnu obradu štitnjače – od vađenja krvi, preko dijagnostike i konzultacija, do kirurških zahvata na štitnjači. Više provjerite na www.Poliklinika-Leptir.hr

Preventivnim djelovanjem i ranim otkrivanjem poremećaja u organizmu, vraća se harmonija u Vaš život.

Ukoliko nam želite poslati upit, kritiku ili rezervirati termin molimo da se javite mailom na info@poliklinika-leptir.hr ili telefonski na +385 1 3014 923.

NAPOMENA

Sav sadržaj portala www.stitnjaca.com je autorski te kao takav ne dozvoljava daljnju distribuciju, kopiranje i uređivanje ukoliko se ne zatraži dopuštenje te navede izvor i poveznica na izvor. Fotografije korištene na portalu preuzete su sa stranica Pixabay ili Unsplash te odgovaraju njihovoj licenci.